Abonaments mensuals de tren a 9€

En plena emergència climàtica, fomentar transport públic és una prioritat total i absoluta. I més concretament cal fomentar, incentivar i potenciar el transport per ferrocarril, que s'ha demostrat que és el més eficient i el menys contaminant. En aquest sentit, demanem a la Generalitat de Catalunya, que és qui actualment té competències en matèria d'abonaments i tarifes de Rodalies i Regionals, que estableixi un abonament mensual de 9€, universal i amb viatges il·limitats, tal i com ja s'està fent a Alemanya, que ajudi a mitigar els efectes de la pujada de preus dels combustibles i de l'energia, i que serveixi de manera efectiva per a combatre el canvi climàtic i tregui cotxes de les autopistes i carreteres.

Signa aquesta petició

By signing, I authorize Daniel Gil to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


O

Rebràs un correu electrònic amb un enllaç per confirmar la teva signatura. Per assegurar que reps els nostres correus afegeix info@peticions.cat a la teva llibreta d'adreces o llista de remitents segurs.

Si us plau tingues en compte que no pots confirmar la teva signatura contestant aquest missatge.
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )