A Begues ens mereixem un transport públic digne - On és el 902?

Els usuaris de la línia d'autobús 902 que uneix Begues i Gavà reclamem un servei de transport públic digne i eficient.

L'abril del 2024 la Generalitat va canviar la companyia que proporciona el servei de la línia 902. La nova empresa proveïdora, Hife, ha tingut des del primer dia problemes per adaptar-se a aquest servei. El resultat és que els usuaris de la línia, els veïns i les veïnes de Begues que depenem del transport públic per poder desplaçar-nos, hem estat patint una sèrie d'irregularitats greus que han afectat de manera seriosa la nostra mobilitat: talls del servei, incompliment d'horaris continu, autobusos avariats en ple recorregut que han estat substituïts per altres vehicles indadequats i, fins i tot, amb problemes d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda... 

Després d'haver fet arribar les nostres queixes tant a l'empresa com a la Generalitat i a l'Ajuntament, i davant la inacció general, diem prou i ens unim per reclamar el que Begues es mereix i el que els usuaris necessitem: un transport públic de qualitat i fiable.

La població de Begues ha crescut molt en els darrers anys i una part important de la població necessita el transport públic per poder desenvolupar amb normalitat les seves activitats diàries: anar a la feina, estudiar, desplaçar-se al metge... Creiem que l'Ajuntament és conscient que la dependència total del transport privat no és desitjable ni sostenible en una població de gairebé 8.000 habitants i per això demanem a l'alcaldessa Mercè Esteve i al regidor de Mobilitat, Benito Navarro, que es posicionin a favor dels ciutadans i les ciutadanes de Begues i treballin per solucionar la situació actual. Senyora Esteve, senyor Navarro: exigeixin a la Generalitat i a l'empresa Hife que es compleixin els horaris establerts, que els vehicles estiguin en condicions i que es comprometin a millorar la línia en un futur proper.


Marta Salvadó - Àgora Begues    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

En signar, accepto que Marta Salvadó - Àgora Begues pugui veure tota la informació que proporcioni en aquest formulari.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem aquesta informació públicament en línia.


Dono el meu consentiment per processar la informació que proporciono en aquest formulari per als propòsits següents:
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...