Evitem el tancament d'una línia a les Escoles de Sils

Benvolgudes i benvolguts,

Som un grup de famílies del poble de Sils que hem preinscrit els nostres fills i filles a lnfantil 3 a les escoles de Sils per al curs 2023-2024 i necessitem la vostra col·laboració.

El Departament d'Educació ha fet arribar a les direccions de les escoles i a la regidora d'educació que per al curs que ve només hi haurà una línia a cada centre. És a dir, que es suprimeix una línia.

El nombre d'alumnes preinscrits és 49, és a dir, que la ràtio quedaria 24 i 25 alumnes als curs d'infantil 3, quan des del departament es prometen ràtios de 20 alumnes a infantil 3 a les escoles públiques de Catalunya.  

Actualment s'han preinscrit 14 alumnes a l'escola dels estanys i 35 a la del Jacint Verdaguer. Si només es fessin dues línies suposaria que com a mínim 10 alumnes / famílies haurien d'anar en un centre que no han escollit com a primera opció, en una escola on la metodologia és diferent. Aquest fet ens està creant inseguretats i incerteses. 

Us demanem les vostres signatures per tal d'aconseguir que el Departament d'Educació mantingui i no suprimeixi la segona línia a l'escola on hi ha més preinscripcions, respectant així la voluntat de les famílies d'escollir el centre on els seus fills i filles es formaran durant molts anys de la seva etapa escolar i evitant aules massificades que clarament perjudiquen tota la comunitat educativa.

Agraïm que també en feu difusió per aconseguir que el Departament ens escolti i totes les famílies puguem matricular als nostres infants al centre que considerem que és més adient per ells i elles.

Aquest any ens ha passat a nosaltres, però el vinent us pot passar a vosaltres, ajudeu-nos si us plau!

Moltes gràcies!

Famílies dels futurs infants d'I3 de Sils


Famílies I3 Sils    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

En signar, accepto que Famílies I3 Sils pugui veure tota la informació que proporcioni en aquest formulari.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.


Dono el meu consentiment per processar la informació que proporciono en aquest formulari per als propòsits següents:
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...