Evitem el tancament d'una línia a les Escoles de Sils

Benvolgudes i benvolguts,

Som un grup de famílies del poble de Sils que hem preinscrit els nostres fills i filles a lnfantil 3 a les escoles de Sils per al curs 2023-2024 i necessitem la vostra col·laboració.

El Departament d'Educació ha fet arribar a les direccions de les escoles i a la regidora d'educació que per al curs que ve només hi haurà una línia a cada centre. És a dir, que es suprimeix una línia.

El nombre d'alumnes preinscrits és 49, és a dir, que la ràtio quedaria 24 i 25 alumnes als curs d'infantil 3, quan des del departament es prometen ràtios de 20 alumnes a infantil 3 a les escoles públiques de Catalunya.  

Actualment s'han preinscrit 14 alumnes a l'escola dels estanys i 35 a la del Jacint Verdaguer. Si només es fessin dues línies suposaria que com a mínim 10 alumnes / famílies haurien d'anar en un centre que no han escollit com a primera opció, en una escola on la metodologia és diferent. Aquest fet ens està creant inseguretats i incerteses. 

Us demanem les vostres signatures per tal d'aconseguir que el Departament d'Educació mantingui i no suprimeixi la segona línia a l'escola on hi ha més preinscripcions, respectant així la voluntat de les famílies d'escollir el centre on els seus fills i filles es formaran durant molts anys de la seva etapa escolar i evitant aules massificades que clarament perjudiquen tota la comunitat educativa.

Agraïm que també en feu difusió per aconseguir que el Departament ens escolti i totes les famílies puguem matricular als nostres infants al centre que considerem que és més adient per ells i elles.

Aquest any ens ha passat a nosaltres, però el vinent us pot passar a vosaltres, ajudeu-nos si us plau!

Moltes gràcies!

Famílies dels futurs infants d'I3 de Sils


Famílies I3 Sils    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

By signing, I authorize Famílies I3 Sils to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


O

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...