La doble línia a l’escola amb més preinscripcions

Benvolguts i benvolgudes,

Som un grup de famílies del poble de Quart que hem optat per preinscriure els nostres fills i filles a lnfantil 3 a una única escola de cara al curs vinent.

La preinscripció escolar és un moment molt especial i emocionant per totes les famílies, carregat d'inseguretats i incerteses, i és per això que necessitem la vostra col·laboració.

La nostra població compta amb dues escoles que tenen com a objectiu principal,proporcionar als infants unes competències que els ajudin a completar el seu itinerari educatiu per fer front als desafiaments del segle XXI, però amb metodologies molt diferents.

Aquest any, el Departament d'Ensenyament ha donat, per defecte, la segona línia a l'escola amb menys inscripcions, fet que farà que 12 famílies hagin d'anar a una escola on la metodologia no s'adapta als seus valors i principis.

Us demanem les vostres signatures per aconseguir que el Departament estipuli obrir, sempre que sigui necessari, la segona línia a l'escola amb més preinscripcions, respectant amb això la voluntat de les famílies d'escollir el centre on els seus fills i filles es formaran durant nou anys.

Agraïm que fem difusió per aconseguir que el Departament ens escolti i aquestes 12 famílies puguem matricular als nostres infants al centre que considerem que és més adient per ells i elles.

Aquest any ens ha passat a nosaltres, però el vinent us pot passar a vosaltres, ajudeu-nos!

Moltes gràcies!

Famílies dels futurs infants d'I3 de Quart

 


Famílies d’Infantil 3 de Quart    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

By signing, I authorize Famílies d’Infantil 3 de Quart to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


OPublicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...