La doble línia a l’escola amb més preinscripcions

Benvolguts i benvolgudes,

Som un grup de famílies del poble de Quart que hem optat per preinscriure els nostres fills i filles a lnfantil 3 a una única escola de cara al curs vinent.

La preinscripció escolar és un moment molt especial i emocionant per totes les famílies, carregat d'inseguretats i incerteses, i és per això que necessitem la vostra col·laboració.

La nostra població compta amb dues escoles que tenen com a objectiu principal,proporcionar als infants unes competències que els ajudin a completar el seu itinerari educatiu per fer front als desafiaments del segle XXI, però amb metodologies molt diferents.

Aquest any, el Departament d'Ensenyament ha donat, per defecte, la segona línia a l'escola amb menys inscripcions, fet que farà que 12 famílies hagin d'anar a una escola on la metodologia no s'adapta als seus valors i principis.

Us demanem les vostres signatures per aconseguir que el Departament estipuli obrir, sempre que sigui necessari, la segona línia a l'escola amb més preinscripcions, respectant amb això la voluntat de les famílies d'escollir el centre on els seus fills i filles es formaran durant nou anys.

Agraïm que fem difusió per aconseguir que el Departament ens escolti i aquestes 12 famílies puguem matricular als nostres infants al centre que considerem que és més adient per ells i elles.

Aquest any ens ha passat a nosaltres, però el vinent us pot passar a vosaltres, ajudeu-nos!

Moltes gràcies!

Famílies dels futurs infants d'I3 de Quart

 


Famílies d’Infantil 3 de Quart    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

En signar, accepto que Famílies d’Infantil 3 de Quart pugui veure tota la informació que proporcioni en aquest formulari.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.


Dono el meu consentiment per processar la informació que proporciono en aquest formulari per als propòsits següents:
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...