Més seguretat i accessibilitat a l'entorn del col·legi John Talabot i la Fundació Esmen

índice1.jpgEl Col·legi John Talabot i la Fundació Esmen es troben al carrer Escoles Pies entre els carrers Planella i Inmaculada. Els dos centres pateixen la intensitat del trànsit en hores punta.

La problemàtica per l'entrada i sortida de l'escola és la següent: voreres estretes, alta intensitat de trànsit, vehicles mal aparcats, autocars i vehicles de càrrega i descàrrega que comparteixen les voreres amb els nens i nenes provocant situacions de perill davant del centre escolar.

Els accessos a l'escola són notablement perillosos. Els pares i les mares dels infants assistim cada dia a situacions de perill davant de les portes d'accés al recinte escolar. 

La Fundació ESMEN és un equipament d’acollida residencial permanent i d’atenció continuada de persones amb discapacitat intel·lectual on el flux d’entrades i sortides és constant per part de persones atorgades amb un barem de mobilitat i d’ajuda de tercera persona. Les quals requereixen d’una plaça d'aparcament exclusiu i lliure i d’un itinerari adaptat i còmode fins a la porta. En aquests moments la plaça d'aparcament genèrica, situada davant la seu, és ocupada per altres vehicles. Fet que, moltes vegades, obliga a fer les transferències al mig del carrer amb les pitades dels cotxes que això comporta. Aquesta situació es veu agreujada per la congestió de les voreres en hores d'entrada i sortida escolar.

Davant de la manca d'actuacions per part de l'Ajuntament, hem decidit fer aquesta campanya per transmetre el nostre malestar i la nostra preocupació per la seguretat dels nostres fills i filles. Sol·licitem la pacificació del trànsit del carrer i la millora de l'accessibilitat pels usuaris de la Fundació

 

   Ampa_JT5.png

esmen1.JPG 


AMPA Col·legi John Talabot    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

By signing, I authorize AMPA Col·legi John Talabot to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


O

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...