Més seguretat i accessibilitat a l'entorn del col·legi John Talabot i la Fundació Esmen

índice1.jpgEl Col·legi John Talabot i la Fundació Esmen es troben al carrer Escoles Pies entre els carrers Planella i Inmaculada. Els dos centres pateixen la intensitat del trànsit en hores punta.

La problemàtica per l'entrada i sortida de l'escola és la següent: voreres estretes, alta intensitat de trànsit, vehicles mal aparcats, autocars i vehicles de càrrega i descàrrega que comparteixen les voreres amb els nens i nenes provocant situacions de perill davant del centre escolar.

Els accessos a l'escola són notablement perillosos. Els pares i les mares dels infants assistim cada dia a situacions de perill davant de les portes d'accés al recinte escolar. 

La Fundació ESMEN és un equipament d’acollida residencial permanent i d’atenció continuada de persones amb discapacitat intel·lectual on el flux d’entrades i sortides és constant per part de persones atorgades amb un barem de mobilitat i d’ajuda de tercera persona. Les quals requereixen d’una plaça d'aparcament exclusiu i lliure i d’un itinerari adaptat i còmode fins a la porta. En aquests moments la plaça d'aparcament genèrica, situada davant la seu, és ocupada per altres vehicles. Fet que, moltes vegades, obliga a fer les transferències al mig del carrer amb les pitades dels cotxes que això comporta. Aquesta situació es veu agreujada per la congestió de les voreres en hores d'entrada i sortida escolar.

Davant de la manca d'actuacions per part de l'Ajuntament, hem decidit fer aquesta campanya per transmetre el nostre malestar i la nostra preocupació per la seguretat dels nostres fills i filles. Sol·licitem la pacificació del trànsit del carrer i la millora de l'accessibilitat pels usuaris de la Fundació

 

   Ampa_JT5.png

esmen1.JPG 


AMPA Col·legi John Talabot    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

En signar, accepto que AMPA Col·legi John Talabot pugui veure tota la informació que proporcioni en aquest formulari.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.


Dono el meu consentiment per processar la informació que proporciono en aquest formulari per als propòsits següents:
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...