PETICIÓ CASAL D'ESTIU NATURALISTA AL POBLE DE QUART

L’any 2019 un grup de famílies comença a gestar la idea que hi pugui haver un casal d’estiu naturalista al poble de Quart. El poble gaudeix d’un entorn privilegiat com a porta d’entrada a les Gavarres, així com la riera del Celrè, el riu Onyar o el Bosc de Can Ferriol, entre altres. Per tant, tenim un entorn natural que ofereix una gran oportunitat per a descobrir tota la biodiversitat que hi conviu. 

Aquesta demanda es va traslladar al grup de govern local com a proposta d’activitat per a l’estiu 2020. L’any 2021 es proposava el local el Gric com a possible lloc on desenvolupar l’activitat de lleure, la qual es va descartar perquè calia fer unes petites actuacions de millora per tal que el local es considerés segur per acollir un grup d’infants. L’any 2022, es va fer la nova licitació per al casal d’estiu municipal del poble. Es coneix que l’ajuntament va fer la petició que s’hi poguessin presentar algunes entitats naturalistes però aquestes es van descartar perquè ho gestioni l’empresa actual Tot Oci. 

Enguany, volem continuar demostrant que aquesta sol•licitud segueix vigent perquè tenim l’entorn natural ideal, famílies interessades en poder portar els infants a l’activitat, l’espai adequat tot i que hi faltaria una petita inversió per millorar-lo i entitats disposades a realitzar la tasca educativa. Així doncs, només ens falta la voluntat política perquè aquesta demanda sigui una realitat.

Allò que es coneix és allò que s’estima i es cuida. Donem als infants del poble l’oportunitat de conèixer de la mà d’especialistes en el medi ambient tots els secrets que amaga el nostre entorn natural més proper.

T'adhereixes a la petició? El teu suport pot ser la clau!


Tamara Dominguez / Ester Vilà    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

En signar, accepto que Tamara Dominguez / Ester Vilà pugui veure tota la informació que proporcioni en aquest formulari.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.


Dono el meu consentiment per processar la informació que proporciono en aquest formulari per als propòsits següents:
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...