PLATAFORMA SALUT I BENESTAR

Som un grup de ciutadans motivats en la millora de la qualitat de vida i la salut.

Creiem que gran part dels problemes que afecten l'ésser humà en l'actualitat són deguts a una manca de connexió amb la natura. L'ésser humà per una falta de consciència ha creat un món artificial a l'marge de la natura generant un desequilibri en les lleis naturals que ens ha conduït a la malaltia i el malestar.

Vivim en l'era en què els aliments i l'aigua que bevem surten dels centres comercials. L'aire que respirem està en moltes ocasions contaminat i el nostre ambient (entorn) està cada vegada més saturat de camps electromagnètics nocius per a les persones.

Estem contínuament bombardejats per informacions i notícies totalment negatives que alteren les emocions (por, preocupació, pessimisme), la ment i per ressonància també el nostre cos. Tot això ho ha generat el propi ésser humà i ell és l'únic que té el poder de canviar-lo.

Creiem que restablir aquest vincle sagrat amb la Mare Terra i les seves lleis ens conduirà a la sanació de el cos, les emocions i la ment.

El nostre interès està enfocat a divulgar i compartir tot el relacionat amb la Salut i qualitat de vida natural des de diversos enfocaments, així com presentar accions concretes davant les institucions municipals:

* AGRICULTURA ECOLÒGICA Facilitar espais on les persones puguin reprendre el contacte amb la mare terra i els seus valors essencials.

* PROMOURE ACTIVITATS per curar el cos, les emocions i la ment. Tallers de meditació, gestió emocional i medicina natural.

* XERRADES INFORMATIVES: Alimentació saludable. Educació. Salut mediambiental (camps electromagnètics, acústics)

* ECOLOGIA

 


PLATAFORMA SALUT I BENESTAR    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

By signing, I authorize PLATAFORMA SALUT I BENESTAR to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


O

Rebràs un correu electrònic amb un enllaç per confirmar la teva signatura. Per assegurar que reps els nostres correus afegeix info@peticions.cat a la teva llibreta d'adreces o llista de remitents segurs.

Si us plau tingues en compte que no pots confirmar la teva signatura contestant aquest missatge.
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )