Que tornin a obrir el Cine París de Solsona

IL.LUSTRiSSIMA SENYORA ALCALDESSA DE SOLSONA
I•Iustríssima Senyora, li volem expressar la nostra preocupació pel futur de l'equipament cultural de primer ordre tal com és el funcionament del Cine París, oferta cinematogràfica de qualitat tan per adults com per adolescents i quitxalla, en pantalla grani amb gran aforament i que des de l'inici del confinament de la Covid ha restat tancat i barrat. Lamentem profundament que aquesta situació es vagi perllongant en el temps.
Pensem que amb la desescalada del confinament, i tenint en compte el gran aforament de la sala, es podria permetre la seva reobertura ja que fàcilment es pot assegurar una gran distància de seguretat entre bombolles sanitàries i sense problemes alhora d'utilitzar la mascareta.
Per aixà ens hem permès de demanar a l'Ajuntament que prengui la iniciativa de la recuperació d'aquesta sala cinematogràfica, impulsant la seva reobertura i amb l'ajuda a través del pressupost municipal en matèria de cultura, considerant el tancament continuat durant tant de temps una pèrdua important en la vida cultural del municipi i també de tota la comarca.
Esperem que tinguin en compte aquesta petició.


Aránzazu Gómez Sanz    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

En signar, accepto que Aránzazu Gómez Sanz pugui veure tota la informació que proporcioni en aquest formulari.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.


Dono el meu consentiment per processar la informació que proporciono en aquest formulari per als propòsits següents:
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...