Reabertura del Nou Soto

Tenim un projecte per posar de nou en marxa aquest espai que anomenarem EL NOU SOTO D’HORTA, en el que volem que hi hagi gastronomia i barri.
La principal missió es donar vida a aquesta zona del barri amb un local actual i acollidor per al veïnat, cobrir l’oferta gastronómica en una zona on no n’hi ha gaire, i donar visibilitat als projectes, historia i persones del barri per a fer cultura de barri i cohesió social.

La reobertura de l'espai, tractant-se de un local històtic del barri, obert l'any 1960, reuqereix un important esforç d'adecuació i actualització del local. Per fer-ho, pretenem entrar en el programa de l'ajuntament de Barcelona Impulsem, el qual ens requereix proves de l'adhesió social per aquest projecte.

Amb aquesta signatura ens dones recolzament i el reconeixement de la necessitat d'ampliar l'oferta d'oci i gastronomia en aquesta zona del barri d'Horta.


Núria / Nou Soto d'Horta    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

By signing, I authorize Núria / Nou Soto d'Horta to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


OPublicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...