VILAFANT: Impostos de primera amb uns serveis de tercera. (NO FEU CAP DONATIU)

Aquest any, a les famílies del poble se'ns ha tornat a pujar la quota de l’IBI.

 

Il·lustríssima Alcaldessa, fins quan pensa que pot continuar collant als veïns de Vilafant? L’any que ve pujara l’IBI 100 euros mes? Que es el que busca amb aquests impostos? Es conscient que els salaris de la gent que paga la festa no pugen no? Potser desitja que la gent treballadora acabem marxant a altres municipis de la comarca i deixem que Vilafant es podreixi de la mateixa manera que ho està fent Figueres? Com recaptara impostos llavors? Dubtem molt que ocupes i delinqüents paguin els rebuts.

 

I es que amb aquest ritme de pujades i veient el que paguen als pobles del costat ens ho està posant molt fàcil.

 

Si com a mínim els impostos que paguem els veiéssim reflectits al poble... Però es que ni això. I per demostrar-ho, a continuació hi trobarà un recull de queixes que han aportat diferents veïns del poble:

 

 • El infants de Vilafant no poden gaudir de les pistes del parc de les Mèlies degut a la invasió diària que patim per part de certs joves de Figueres que han decidit passar les tardes utilitzant aquest espai i fent fora de males maneres (a crit de «fuera de aquí catalanes de mierda!») els nens que viuen a la zona.

   

 • Las famílies patim l’incivisme que provoquen determinades persones que accedeixen a la piscina municipal provinents de Figueres.

   

 • Les famílies del carrer Garrotxa han de suportar a diari el pas de camions d’alt tonatge de l’empresa Fricafor amb les molèsties de soroll i inseguretat que això suposa.

   

 • Els accessos al municipi son un drama. Tan el del carrer Garrotxa com el del carrer de les Closes d’en Clarà. En aquests accessos amb prou feines hi passa un cotxe i algun dia hi haurà algun accident que haurem de lamentar i no parlem ja de quan per aquests accessos hi passen vehicles com ara camions d’alt tonatge, tractors o autobusos.

 

 • L’estat general dels parcs, jardins i escocells del municipi es de deixadesa i molts presenten males herbes o l’herba molt alta.

 

 • Els veïns seguim sense rebre cap resposta sobre l’escrit presentat davant d’aquest consistori pel tema del parc infantil del carrer Maresme i tampoc veiem que s’hi faci res.

 

 • L’avinguda Maria Torres es massa estreta i dos vehicles passen molt justos però quan passa el camió de les escombraries o l'autobús la resta d'usuàries que circulem en sentit contrari ens hem d’apartar perquè puguin passar.

 

 • L’actual institut de Vilafant segueix ubicat als barracons i a dia d’avui, ni tan sols s’ha començat l’obra de l’institut nou.

 

Il·lustríssima alcaldessa, amb aquesta recollida de signatures, les famílies del poble pretenem fer-li veure que si paguem els impostos d’un poble de primera, volem tenir un poble de primera. El que no pot ser, es que pagant el que paguem i amb la darrera pujada (que no és petita) estiguem com estem en molts aspectes.

 

Si us plau, com a alcaldessa li demanem que recapaciti i que o bé deixi de collar econòmicament les veïnes del municipi amb pujades d’impostos o be posi els serveis del municipi al nivell dels impostos que paguem.

 

Atentament,

Els veïns signants d’aquesta petició.


Veina Emprenyada    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

En signar, accepto que Veina Emprenyada pugui veure tota la informació que proporcioni en aquest formulari.

No mostrarem el vostre codi postal en línia públicament.

No mostrarem aquesta informació públicament en línia.


Dono el meu consentiment per processar la informació que proporciono en aquest formulari per als propòsits següents:
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...