Puc desactivar l'opció de comprar visibilitat extra per a la meva petició?
Sí. Normalment, els visitants i els signants poden comprar visibilitat addicional per a qualsevol petició, de manera que la petició es mostra a les persones que miren altres peticions al nostre web. Si prefereixes que no s'ofereixi aquesta opció a la teva petició, pots desactivar-la a la pàgina d'edició.
- Inicia sessió i obre la pàgina d'edició de la teva petició.
- Troba la pregunta "Els visitants poden comprar visibilitat extra per a aquesta petició?" i tria "No".
- Desa la petició.
Després d'això, l'oferta deixa de mostrar-se als visitants i als signants. Tu encara pots comprar visibilitat addicional per a la teva petició, i la visibilitat que ja s'hagi pagat continuarà activa. Pots tornar a activar l'opció en qualsevol moment.
Didn't find your answer?