Sol-licitem 2 semàfors a Viladecans per creuar Av. Segle XXI sense por a ser atropellats

Els sota signants com a membres del:

- Col·legi Sant Gabriel de Viladecans format per l'AMPA i l'equip directiu
- AMPA de l’EBM La Marina
- Club de Bàsquet Viladecans
- Veïns/es de la mancomunitat del Vilamarina (Olof Palme 4-22)
- Veïns/es de la mancomunitat del l’Av. Germans Gabrielistes 1
- Veïns/es de la mancomunitat del l’Av. Germans Gabrielistes 3
- Ciutadans/nes de Viladecans

Sol·licitem:

Que al pas de vianants dels carrers Av. Segle XXI, C/ Olof Palme i Av. dels Germans Gabrielistes s'instal·lin dos semàfors perquè els ciutadans puguem creuar amb seguretat i sense por. Calen dos semàfors seguits, en els dos sentits de l'Av. Segle XXI per facilitar l'accés dels ciutadans: Av. Segle XXI amb Av. Germans Gabrielistes, i Av. Segle XXI amb C/ Olof Palme (ubicat al primer pas de vianants direcció Sant Boi i el mateix en direcció Gavà). Cada dia hi passem molts dels ciutadans de Viladecans:

– Les famílies que portem/recollim els fills/es al Col·legi Sant Gabriel i a la Llar d'infants de La Marina, que vivim en els pisos del Parc de la Marina o que aparquem en el pàrquing del Vilamarina o a l'Av. Segle XXI.

– Les famílies que portem/recollim als jugadors al pavelló de bàsquet del Sant Gabriel, tant de Viladecans com de fora que vénen als partits.

– Els veïns/ines de Viladecans que anem caminant al centre comercial Vilamarina o al Parc de la Marina a passejar o en bicicleta.

– Els veïns/ines de Viladecans que anem caminant a l'estació de tren de Viladecans.

Hi ha unes petites bandes reductores en un dels passos de zebra, que no tenen cap resultat, no serveixen per res, ja que els cotxes passen molt de pressa igualment. Les dues rotondes tampoc són suficients per a frenar els cotxes, en la part recta acceleren moltíssim, que és just per a on creuem els ciutadans.

Tots ens juguem la vida quan travessem aquests dos carrers (de doble carril cadascun), ja que els vehicles que circulen per l'Av. Segle XXI van molt de pressa. Moltíssim. Quasi cada dia veiem un ensurt i sovint hi ha un accident, com el 13 de febrer de 2019 a les 17:12 en què un cotxe ha atropellat a una dona que, afortunadament, ha tingut temps d'empènyer el seu fill per salvar-lo i en canvi, ella ha rebut de ple l'impacte del cotxe. En el mateix encreuament, l’1 de febrer 2019 a les 17:09 una mare i el seu fill quasi van ser atropellats per un altre cotxe que no va frenar a temps. I així cada dia, sempre tenim algun ensurt.

Cal posar urgentment uns semàfors si no algun dia un nen/a tindrà un greu accident. I serà massa tard per a reaccionar!!

#SemàforJaVilamarina

Semafor_SegleXXI_Viladecans_14Feb19.jpg


AMPA Col.legi Sant Gabriel de Viladecans    Contacta l'autor de la petició