PETICIÓ CASAL D'ESTIU NATURALISTA AL POBLE DE QUART

Contacta l'autor de la petició

MOLTES GRÀCIES! AQUEST ESTIU, PER FI, TINDREM CASAL NATURALISTA A QUART!

2024-05-02 09:20:06

MOLTES GRÀCIES!

Després d’uns quants anys de diàlegs sense resultats, fa un any vam decidir iniciar una recollida de firmes per demanar a l’equip de govern de l’Ajuntament de Quart que es pogués realitzar un Casal Naturalista al nostre poble.

Una vegada instaurat el nou consistori, ens vam reunir per portar la petició junt amb totes les firmes recollides. A dia d’avui us podem dir que gràcies al vostre suport, també al de l’AFA Nou de Quart i a l’Ajuntament, enguany el Casal serà una realitat. Malgrat les limitacions que té el nostre poble en quan a infraestructures, hi ha hagut la voluntat política necessària perquè l’activitat es pugui dur a terme.

Després de parlar amb les diferents entitats naturalistes del nostre territori, finalment l’Associació de Naturalistes de Girona serà l’encarregada de desenvolupar l’activitat. Tenen una llarga trajectòria en educació ambiental i estem convençudes que serà un èxit, al igual que la resta d’activitats educatives que desenvolupen. Gràcies també a vosaltres «Natus» per unir-vos a aquesta aventura i fer que a través del Casal La Salamandra els infants del nostre poble puguin gaudir i aprendre en el magnífic entorn natural que tenim.

Si voleu més informació i/o inscripcions: https://www.naturalistesgirona.org/ca/educacio-ambiental/casals-i-campaments/casal-estiu-la-salamandra.html

 

No dubteu a fer-ne difusió a totes aquelles famílies que creieu que hi poden estar interessades!


Tamara Dominguez / Ester Vilà



Comparteix aquesta petició

Ajuda aquesta petició a recollir més signatures.

Com puc promoure una petició?

  • Comparteix la petició en el teu mur de Facebook i en grups relacionats amb el tema de la teva petició.
  • Contacta els teus amics
    1. Escriu un missatge on expliquis per què has signat aquesta petició, ja que d'altres persones seran més propenses a signar-la si entenen com és d'important el tema.
    2. Copia i enganxa l'adreça web de la petició dins el teu missatge.
    3. Envia el missatge mitjançant correu electrònic, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.



Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...