Demanem suport per oposar-nos a la decisió del Consell Comarcal de suspendre el transport escolar de la ruta 111

Opocicio a la decicio

 El Consell Comarcal i SSTT, comunica què a partir del curs 2024-2025 no serà possible continuar disposant del servei de transport escolar de la ruta 111 

Can Llopart, La Creu Sussalba, Can Palet, Can Canonge i Bonrepòs

En resposta a la comunicació enviada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, volem manifestar la nostra oposició a la decisió presa.

Entenem la importància de gestionar els recursos públics amb eficiència i ajustar-los als objectius establerts. No obstant això, creiem que la mesura anunciada és inadequada. Instem el Consell Comarcal a reconsiderar aquesta decisió i a explorar alternatives que permetin mantenir el servei de transport per als alumnes afectats i futurs usuaris. Això és important no només per evitar la pèrdua del servei històric de les urbanitzacions, sinó també per fomentar la cultura d’un ús col·lectiu del transport comunitari, el qual és més sostenible per a un municipi com Corbera de Llobregat.

A més, promoure l’ús col·lectiu del transport comunitari està alineat amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030. Aquesta iniciativa pot contribuir directament a diverses metes, com ara promoure ciutats i comunitats sostenibles, reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i millorar la infraestructura per a un transport públic més eficient.

1. Objectiu 11: Ciutats i Comunitats Sostenibles - Promoure sistemes de transport sostenibles i accessibles per a tothom, reduint la dependència dels vehicles privats i millorant la qualitat de vida dels residents.

2. Objectiu 13: Acció pel Clima - Reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle mitjançant l’ús més eficient del transport públic i la disminució de l’ús de vehicles privats.

3. Objectiu 9: Indústria, Innovació i Infraestructura - Fomentar la infraestructura sostenible, com ara sistemes de transport públic eficients, per millorar la connectivitat i la mobilitat de la població.

Estem disposats a col·laborar de manera constructiva per trobar una solució satisfactòria per a totes les parts implicades. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta crida per a la preservació del servei de transport i el benestar de la nostra comunitat. Si compartiu les nostres preocupacions, us preguem que signeu aquesta petició per mostrar el vostre suport.

Usuaris del servei de transport de la ruta 111 Corbera de Llobregat (Passat, present i futur)


Begoña Sanjuán    Contacta l'autor de la petició

Signa aquesta petició

En signar, accepto que Begoña Sanjuán pugui veure tota la informació que proporcioni en aquest formulari.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem la teva adreça de correu electrònic públicament en línia.

No mostrarem aquesta informació públicament en línia.

No mostrarem aquesta informació públicament en línia.


Dono el meu consentiment per processar la informació que proporciono en aquest formulari per als propòsits següents:
Publicitat de pagament

Farem publicitat d'aquesta petició a 3000 persones.

Saber-ne més...